چرا ما به مشاور حقوقی نیاز مندیم ؟
بسیاری از افراد در خصوص مشورت با یک مشاور حقوقی یا کمک از متخصص حقوق در خصوص مسائل حقوقی خود جبههگیری میکنند و معتقدند خود نیز بهتنهایی قادر به حل مسائل و گرههای حقوقی خواهند بود.
اما واقعیت این است که اقتضائات زندگی امروزبشر، رشد و پیشرفت تکنولوژی، پیچیدگی امور حقوقی و مسائلی از این دست سبب شدهاست که همگی ما نیاز به بهرهگیری از دانش تخصصی و مهارتهای یک مشاور حقوقی داشته باشیم.
اینموضوع نهفقط در حوزه مسائل حقوقی مطرح میشود بلکه امروزه هر فردی میبایست در زمینهای که قبلاً با آن روبرو نبودهاست یا تخصص و تجربهای نداشتهاست از کمک مشاوران آن حوزه بهره بگیرد .
اینکه فکر کنید در مسئلهای حق با شماست ولی توان اثبات و دفاع از خود را نداشته باشید یا در حل بسیاری از چالشها و مسائل حقوقی مربوط به کسبوکار، مسائل خانوادگی ، تنظیم قراردادها ، موضوعات کیفری، مالیات، امور شرکتها، داوری ، امور ثبتی و.. دچار مشکل باشید مسئلهای است که نشان از نقش مهم و کارساز مشاورحقوقی در امور مختلف دارد . عدم اطلاع از قوانین و راهکارهای برون رفت از چالشهای مطرحشده در پروندههای حقوقی و یا مشکلات ناشی از آن ، شما را به یک فرد شکستخورده در آن موضوع تبدیل خواهد کرد.
درواقع اگر بخواهید در موضوعات و چالش های حقوقی خود ، به راحتی از آن مرحله عبور کرده و مغلوب نشوید برگه برنده شما مددگرفتن ازمشورت و راهنمایی های مشاور حقوقی خواهد بود . چرا که مسائل حقوقی به خودی خود دچار پیچیدگی هستند و عدم تخصص و بی مهارتی در پیگیری آن ها می تواند آثار سنگینی برای شما به همراه داشته باشد و یک اشتباه شما در دفاع از دعوا و یا تنظیم قراردادها ، تبعات جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت . پس برای اینکه بتوانید امور حقوقی خود را به بهترین نحو مدیریت نمایید و یا در حل مشکلات و چالش هایی که در این زمینه برای شما به وجود می آید موفق تر عمل کنید و از طرفی وقت گران بها و سرمایه خود را تلف نکرده باشید ، مراجعه به مشور حقوقی و بهره گیری از تخصص او در این امور اکیدا توصیه می شود .
چگونه به مشاوران حقوقی اعتماد کنیم ؟
با توجه به پیچیدگی امور حقوقی و زمان بر بودن پیگیری مراحل آن ، ضرورت وجود مشاور حقوقی و بهره گیری از راهنمایی های او احساس می شود.
توضیحات بیشتر…
این موضوع اگرچه تا حدودی قابل درک است چرا که بارها شاهد بوده ایم که این اتفاقات رخ داده است و افرادی خود را با نام مشاور حقوقی و حتی وکیل دادگستری معرفی کرده هزینه زیادی از فرد گرفته اند و در نهایت نه تنها مشکل حقوقی اش حل نشده است بلکه پیچیدگی های بیشتری بر آن موضوع افزوده و درنهایت با حالت ابهام آن پرونده را به حال خود رها کرده اند . اما باید توجه داشته باشید که در صورت مراجعه به یک مشاور حقوقی کاردان و متخصص وقابل اعتماد دیگر نیاز به نگرانی وجود نخواهد داشت و به نتیجه مطلوب خواهید رسید .
اما اینکه چگونه یک مشاور حقوقی قابل اعتماد پیدا کنیم و به او مراجعه نماییم خود موضوع مهمی است که در ادامه راهکارهایی جهت کمک به شما در شناخت چنین فردی ارائه می دهیم .
باید توجه داشته باشید که فردی که قرار است مشاور حقوقی شما باشد و بتواند به شما کمک نماید فردی است که در رشته حقوق تحصیل نموده و حداقل مدرک کارشناسی را در این حوزه دریافت کرده است پس چنین فردی در صورت داشتن صلاحیت اخلاقی و وجدان کاری شما را به بیراهه نخواهد برد .
از طرفی بسیاری از این مشاورین حقوقی وکیل دادگستری هستند. وکلا در ایران از دو مرجع پروانه وکالت می گیرند اول کانون وکلا که از زمان مصدق طبق قانون ازمون وکالت را برگزار و به وکلا پروانه می دهد و به وکلای کانون معروف هستند ودوم مرکز مشاوران قوه قضائیه که چند سالی است اقدام به برگزاری ازمون نموده و به قبول شدگان پروانه وکالت می دهد و ایشان میتوانند اقدام به وکالت نمایند . این موضوع از آن جا اهمیت دارد که شما با یک سرچ ساده در اینترنت می تواند از عضویت چنین فردی در کانون وکلا و یا کانون های مربوطه اطلاع پیدا کنید و مطمئن شوید که چنین فردی واقعا وکیل دادگستری و یا مشاور حقوقی می باشد.
اهمیت استفاده از مشاوره حقوقی در پیگیری دعاوی
درواقع اگر خود افراد بخواهند به تنهایی دعاوی که بر له یا علیه آنان اقامه می شود را دنبال و پیگیری نمایند ممکن است که دچار زحمت ، بی حوصلگی ، تحمل هزینه های فراوان و اتلاف وقت خود شده و درنهایت به دلیل عدم آگاهی درست از راهکار ها و موانع قانونی مغلوب آن دعوا گردند .
از طرفی برای افرادی که توان مراجعه و گرفتن وکیل دادگستری را ندارند مشورت گرفتن از یک مشاور حقوقی توصیه می شود . مشاور حقوقی با توجه به تسلطی که به مواد و مقررات قانونی دارد می تواند از تبعات سنگین در آن دعوا جلوگیری نماید و خاطر شمارا در احقاق حقتان آسوده نماید . البته به دلیل تخصصی شدن امور، مشاور حقوقی نیز ممکن است به تناسب تفاوت امور و مسائل حقوقی، تخصصی شود و هر مشاوری در زمینه خاصی که تبحر لازم را دارد، به مشاوره حقوقی بپردازد.
شما ممکن است در زمینه قراردادها و تنظیم آن ها نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشید چرا که یکی از اهداف اصلی قرارداد این است که اگر طرف مقابل به تعهدات خود عمل ننماید، بتوان آن را در دادگاه یا از طریق داوری پیگیری و اجرا کرد.
اما اگر بدون حضور مشاور تنظیم قرارداد اقدام به عقد قرارداد نماییم، ممکن است نقص یا ایرادی در قرارداد وجود داشته باشد و بعدا برای هر دوطرف دردسرساز باشد. این که تنظیم و بررسی قرارداد ما بر عهده یک مشاور حقوقی باشد، سبب میشود که قرارداد کامل و جامع باشد. یعنی هم وضعیت و شرایط فعلی را در بر بگیرد و هم ما را از شرایط غیرقابل پیشبینی در آینده محافظت کند. هم چنین ضرورت مراجعه به مشاور حقوقی و بهره گیری از راهنمایی های او در امور مختلف دیگر از جمله دعاوی مالیاتی ، بازرگانی ، بانکی ، کیفری و.. به چشم می خورد . به هر حال توجه داشته باشید که استفاده از مشاوره حقوقی می تواند تا حد زیادی از دلمشغولی ها و دغدغه های شما در خصوص نحوه پیگیری و موفقیت در دعاوی بکاهد.
چرا باید از مشاور حقوقی کمک بگیریم؟
امروزه دعاوی به علت پیچیدگی مسائل وراهکارهای قانونی و نیز زمان بر بودن دارای اهمیت زیادی هستند و لازم است توسط یک فرد آشنا به مسائل و مواد قانونی و دارای مهارت زیاد پیگیری شوند .
ویژگی های یک مشاوره حقوقی مفید
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
ویژگی های یک مشاوره حقوقی مفید عبارتند از
- مشاور حقوقی به افراد کمک میکند تا بتوانند در مواقع مهم و ضروری تصمیمات درست و قانونمندی بگیرند که این امر به خودی خود باعث کاهش تنشهای سازمانی شده و از ضررهای جبران ناپذیر جلوگیری میکند.
- یک مشاور حقوقی خوب معمولا در بین افراد معروف شده است و همه از کاردانی او و تبحرش در پیگیری امور تعریف و تمجید می کنند .
- یک مشاور حقوقی خوب با تمامی قوانین حقوقی آشنا بوده و به آن تسلط کافی دارد .
- چنین فردی توانایی تصمیمگیری در شرایط حساس را نیز دارد .
- سخنوری مناسب و توانایی متقاعد کردن افراد از دیگر مهارتهای مشاوره حقوقی است.
- فردی که به عنوان مشاور حقوقی در حال انجام فعالیت است باید علاوه بر شناخت کافی قوانین در حیطه کاری خود، از قوانین شرکت مربوطه نیز مطلع باشد.
- یک مشاور حقوقی باید بتواند متنهای مناسب و مختلفی را برای عقد قرار شرکت با سایر شرکتها نگارش کند.
- داشتن صداقت و درستی در تمامی کارها جزو مهارتهای این شغل محسوب میشود.
- چنین فردی باید بتواند به شکایات و دعاوی حقوقی و اداری رسیدگی کند.
- جمعآوری اطلاعات مهم، قوانین و دستورالعملها از دیگر مهارتهای مورد نیاز مشاوره حقوقی است.
- توانایی ارتباط مناسب و توجه به مطالب جزئی
- مهارت گوش دادن به افراد
- امانت داری چرا که معمولا شرکت ها و یا سازمان های مختلف پرونده ها و یا اسناد و مدارک خود را به مشاور حقوقی برای تنظیم قرارداد و یا هر مورد دیگری می سپارند. اگر مشکلی برای هر کدام از اسناد و مدارک سازمان یا شرکتی به وجود آورد، می تواند باعث بروز مشکلات بسیار گسترده ای شود.
بهترین موسسه حقوقی در تهران
راه های استفاده از مشاورین حقوقی در موسسه قرهنگ تفاهم
مشاوره حقوقی آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی حضوری
آیا می توان به مشاوره حقوقی رایگان اعتماد کرد ؟
تصور برخی از افراد این است که معمولا خدماتی که به صورت رایگان ارائه می شوند ممکن است از مطلوبیت و کیفیت لازم برخوردار نباشند و یا طرف ارائه دهنده حسن نیت لازم را درارائه صحیح آن کار نداشته باشد .
مشاوره حقوقی رایگان نیز یکی از اموری است که امروزه توسط افراد تحصیلکرده رشته حقوق ومتخصصین این حوزه ارائه می شود . بسیاری از مواقع پیش میآید که افراد در شرایطی قرار میگیرند که به علت عدم اطلاعات کافی در رابطه با حق و حقوق قانونی خویش یا راه های رفع اتهام و دفاع در یک پرونده حقوقی دچار سردرگمی ومشکل می شوند.
از یک طرف هزینه های زیاد و وقت گرانبهای خود را مصروف آن مشکل کرده اند و از طرف دیگر به علت ناآگاهی مغلوب دعوا شده و از حقوق قانونی مربوطه بهره مند نمی شوند . این جاست که ضرورت مراجعه به یک مشاور حقوقی خوب احساس می شود . درواقع اگر همین مراحل پیگیری دعوا و مطالبات حقوقی از طریق مشاوره حقوقی دنبال می شد علاوه بر آسودگی خاطر بیشتر و کاهش استرس و فشار های روانی نتیجه مطلوب نیز حاصل می شد . مشاوره حقوقی رایگان خدمتی است که توسط برخی موسسات حقوقی و مشاورین و وکلای دادگستری ارائه می شود . توجه داشته باشید که این افراد معمولا کسانی هستند که در رشته خود دارای تخصص هستند و هدفشان از ارائه مشاوره حقوقی رایگان کمک به مردم در حل مسائل حقوقی و از طرفی جذب مشتری برای رونق فعالیت هایشان و کسب آوازه وشهرت حقوقی است . پس کسی که اقدام به ارائه چنین اموری می کند معمولا به خاطر کسب اعتبار و شهرت لازم و فراهم کردن زمینه مراجعات بعدی افراد سعی می کند این کار را به بهترین نحو به انجام برساند ومشاوره درستی به مردم ارائه دهد . این مشاوره ها در زمینه های مختلف امور ملکی ، تنظیم قراردادها ، مالیات ها ، امور تجاری و ثبتی ، بیمه ، و حقوق کیفری است که می توانید در صورت لزوم از خدمات رایگان حقوقی در این زمینه ها بهره بگیرید .
موسسه فرهنگ تفاهم در چه زمینه هایی مشاوره حقوقی ارائه می دهد ؟
موسسه حقوقی فرهنگ تفاهم آماده ارائه مشاوره حقوقی در زمینه های تنظیم قررادادها، بیمه، مالیات، امور کیفری، تخلفات صنفی، حقوق خانواده ، دعاوی چک ، امور ثبتی و .. می باشد .هم چنین این موسسه آماده ارائه مشاوره حقوقی به اشخاص حقیقی و حقوقی است برخی از زمینه های تخصصی این خدمات عبارتند از :
امور حقوقی اشخاص حقیقی
- وکالت و مشاوره در امور خانوادگی و اختلافات ناشی از آن
- دعاوی چک: خدمات مربوط به دعاوی چک شامل مطالبه وجه چک، رسید عادی، سفته و توقیف اموال در کمترین زمان ممکن
- مشاور و پیگیریهای لازم در خصوص حلوفصل اختلافات در مراجع داوری
- پیشگیری و ارائه مشاوره لازم در خصوص حل اختلافات کارگر و کارفرما
- مشاوره در تنظیم صلحنامه، وصیتنامه، انحصار وراثت و تقسیم ترکه
- ارائه مشاورههای لازم در خصوص نحوه جبران ضرر و زیان ناشی از کلاهبرداریها
- مشاوره و ارائه راهکارهای لازم در زمینه مسائل تحصیلی و شغلی همچون ثبت اختراع ، تالیف کتاب، مقاله و ابتکار علمی
- مشاوره و ارائه راهکارهای لازم در خصوص امور مربوط به اسناد و املاک
- مشاوره لازم در خصوص نحوه تنظیم قراردادهای خریدوفروش، ملکی، اجارهنامه ،صلحنامه، هبه و …
- مشاوره لازم در خصوص نحوه اخذ خسارتهای معنوی
- ارائه مشاوره و راهکارهای لازم در خصوص نحوه جبران خسارات مادی ناشی از حوادث رانندگی
- مشاوره در زمینه امور ازکارافتادگی، بیمه و حقالسعی مشاغل
- وکالت و مشاوره در امور کیفری ،قتل، ادعای جعل، خیانت در امانت، سرقت و…
امور حقوقی اشخاص حقوقی
- ارائه مشاوره و راهکارهای لازم در خصوص ادعای بطلان شرکت یا بخشی از عملیات آن
- ارائه راهنماییهای لازم و پیگیری مراودات حقوقی و مالی شرکت با اشخاص ثالث
- ارزیابی و پیگیری قراردادها و اسناد شرکت
- ارائه مشاورههای لازم به هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت در مورد نحوه اداره مجامع و تصمیمگیری در خصوص امور اجرایی شرکت
- تنظیم حرفهای قراردادهای تجاری بینالمللی
- حراست از اموال مادی و فکری شرکت در مقابل کسانی که حقوق مادی و معنوی شرکت را نادیده میگیرند
- پیگیری و مشاوره لازم در امور ثبت شرکتها ،کارت بازرگانی و حقوق مالکیت فکری
- مشاوره و تنظیم دادخواست، اظهارنامه و لایحه در دعاوی له و علیه شرکت
- ارائه مشاورههای لازم در خصوص نحوه تقسیم سرمایه شرکت
- راهنمایی لازم در خصوص طی مراحل قانونی افزایش سرمایه شرکت
- مشاور در زمینه انحلال و ورشکستگی شرکتها
در واقع بسیاری از افراد یا نمی توانند یا نمی خواهند که هزینه های زیادی را برای دریافت مشاوره حقوقی متحمل شوند . این مسئله تاحدی قابل درک است . به همین منظور ما در موسسه حقوقی تفاهم این مهم را مدنظر داشته و راه هایی در نظر گرفته ایم تا شما مردم عزیز و مراجعین حقوقی در این زمینه با اطمینان خاطر و به دور از نگرانی هزینه ها بتوانید از مشورت و راهنمایی مشاورین حقوقی ما بهره بگیرید . هزینه هر ساعت مشاوره حقوقی در تهران 200 هزارتومان است . علاوه براین ما در این موسسه امکان این را فراهم نموده ایم تا شما از مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین نیز بهره برده و با صرف هزینه هایی کمتر از سایر موسسات و یا مشاورین حقوقی با دغدغه کمتری شاهد حل بسیاری از مسائل حقوقی خود باشید . لازم به ذکر است که در صورت مراجعه به وکلای دادگستری در این موسسه هزینه مشاوره دریافتی از شما عزیزان عودت داده خواهد شد . کافی است خدمات مشاورین حقوقی مارا با سایر موسسات و تعرفه های مربوطه مقایسه نمایید تا متوجه شوید هدف اصلی در این موسسه ارائه خدمت بهتر به شما عزیزان بوده است . کمک از مشاوره حقوقی برای پیگیری امور ، برگ برنده شما خواهد بود . پس در صورت تمایل به بهره مندی از این مشاوره با همکاران ما در موسسه فرهنگ تفاهم تماس بگیرید و یا با مراجعه حضوری از فرصت مشورت با بهترین مشاورین حقوقی با قیمت به صرفه تر بهره مند شوید .
هزینه مشاوره حقوقی در تهران چقدر است ؟
یکی از دغدغه های مهم افراد در مراجعه به وکیل دادگستری یا مشاوره حقوقی هزینه های زیاد برای بهره مندی از این خدمات است .